Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВАСУ перейшов на особливий режим роботи

7 вересня 2015, 11:40
987
0
Автор:
Реклама

На період виборчого процесу по проведенню місцевих виборів, який стартував 5 вересня, у Вищому адміністративному суді України встановлений особливий режим роботи для суддів і працівників апарату в неробочий час, святкові і неробочі дні, а також напередодні дня виборів і в день виборів.

Відповідний наказ ВАСУ підписаний 4 вересня. Особливий режим роботи встановлюється з метою належного організаційного забезпечення підготовки і розгляду адміністративних справ відповідної категорії з дотриманням термінів, передбачених Кодексом адміністративного судочинства.

Так, прийом документів і справпов'язаних з виборчим процесом, здійснюватиметься не лише в звичайний робочий час суду - з 9.00 до 18.00 (в п'ятницю - до 16.45), але і у неробочий час, вихідні і святкові дні до 24 годин.

У неробочий (у тому числі нічне) час, а також у вихідні і святкові дні документи прийматимуться черговим співробітником судна після виклику його за допомогою домофона, розміщеного біля вхідних дверей третього під'їзду приміщення ВАСУ на вулиці Московській, 8, корпус, 5.

Такий графік роботи ВАСУ продовжиться до завершення виборчого процесу.

Джерело: ВАСУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини