Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

5 вересня починається перший етап конкурсного відбору в місцеві прокуратури

4 вересня 2015, 18:00
1292
0
Автор:
Реклама

5 вересня починається перший етап відкритого конкурсного відбору на заміщення вакантних керівних посад в місцевих прокуратурах, які повинні запрацювати по усій Україні з середини грудня цього року. Про це на брифінгу заявив заступник Генпрокурора Давид Сакварелидзе.

Зараз усі кандидати, свої заяви, що подали, повинні пройти 4-рівневий конкурсний відбір, першим етапом якого є тестування на знання законодавства (професійний тест). Тестування пройде 5 вересня одночасно у п'яти регіональних центрах: у Дніпропетровську, Києві, Львові, Одесі і Харкові. Вказане тестування відбуватиметься на базі регіональних внз з використанням спеціального програмного забезпечення, управління яким здійснюватиметься дистанційно з єдиного центру. Усі тестові завдання, право користування якими Організація економічного співробітництва і розвитку (OECD) офіційно передала Генпрокуратурі, були затверджені наказом Генерального прокурора.

Безпосередній контроль за проведенням тестування здійснюватиметься міжнародними і українськими спостерігачами, присутність яких забезпечує Консультативна місія Європейського союзу по реформуванню сектора цивільної безпеки України.

Результати цього етапу конкурсного відбору після їх обробки конкурсними комісіями будуть опубліковані на сайті Генпрокуратури у вигляді рейтингового списку усіх кандидатів.

Джерело: ГПУ

Читайте також: Затверджений порядок тестування для заняття посади прокурора

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини