Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З/х підприємства повинні вказати достовірні реквізити спецрахунку в Пдв-деклараціях

2 вересня 2015, 11:34
962
0
Реклама

Платникам податку на додану вартість, що здійснюють діяльність у сфері сільського господарства (лісового господарства або рибальства), які обрали спеціальний режим оподаткування (декларації 0121-0123), і у яких з моменту представлення останньої декларації змінилися реквізити спеціального рахунку або які подають вказану декларацію уперше, необхідно подати декларації по ПДВ за серпень 2015 року (чи за перший звітний період) з достовірними актуальними реквізитами спеціального рахунку.

Зокрема, платники повинні вказати № спецрахунки, дані банку/органу, в якому відкритий рахунок (найменування, ЗКПО, МФО).

Реквізити спеціального рахунку обов'язково вказуються при позитивному або нульовому значенні рядка 25.2 декларацій 0121-0123.

Надання достовірних і актуальних реквізитів спеціального рахунку - умова перерахування на наступні рахунки засобів з додаткових рахунків в системі електронного адміністрування податку, відкритих платникам податків у відповідності п.2001.2 ст.2001 НК і призначених для перерахування засобів на спеціальні рахунки в установах банків і органах, що здійснюють казначейське обслуговування бюджетних коштів. Перерахування здійснюється по реквізитах такого спеціального рахунку платника, який вказаний в податковій звітності по ПДВ.

Джерело: ГФС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини