Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Профільний комітет схвалив законопроект про систему иновещания

1 вересня 2015, 12:13
510
0
Реклама

На засіданні Комітету ВР з питань свободи слова і інформаційної політики прийнято рішення рекомендувати Верховній Раді включити законопроект № 2334а про систему иновещания до порядку денного третьої сесії восьмого скликання, і за результатами розгляду в першому читанні прийняти його за основу і підготувати до розгляду в другому читанні за скороченою процедурою.

Законопроектом пропонується на базі державної телерадіокомпанії "Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення" і товариства з обмеженою відповідальністю "Банківське телебачення" створити державне підприємство "Іномовна телерадіокомпания України "Ukraine Tomorrow".

Згідно з проектом, мета Ukraine Tomorrow - своєчасне і беспристрастное інформування громадськості за кордоном про суспільно значущі події в Україніа також інформаційна підтримка наших співвітчизників, які знаходяться за межами України.

Відзначається, що проект був істотно допрацьований робочою групою, до складу якої увійшли як члени Комітету, так і фахівці Мининформполитики.

Джерело: ВР

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини