Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін дозволив дочірній компанії Нафтогазу відстрочити сплату заборгованості за газ

27 серпня 2015, 15:59
674
0
Автор:
Реклама

Кабмін вирішив відстрочити на 12 місяців сплату заборгованості, у тому числі суми основного боргу, неустойки, 3 % річних від простроченої суми основного боргу і т. п., дочірньої компанії "Газ України" публічного акціонерного товариства НАК "Нафтогаз України" перед вказаним акціонерним товариством за газ, який переданий такій дочірній компанії до 1 січня 2014 року.

Як мовиться в розпорядженні від 19 серпня 2015 року № 856-рвідстрочення відбуватиметься шляхом укладення додаткових угод до договорів постачання газу, а також відстрочення виконання судових рішень і укладення світових угод за такими судовими рішеннями.

Відзначається, що компанія "Газ України" забезпечує невідкладний напрям засобів, які поступатимуть в рахунок часткового погашення заборгованості по договорах постачання газу, ув'язнених з іншими суб'єктами господарювання до 1 січня 2014 р., на погашення заборгованості перед НАК "Нафтогаз України", за винятком витрат на зміст вказаної дочірньої компанії. А НАК "Нафтогаз України" використовує вказані грошові кошти для наступних розрахунків за імпортований газ.

Читайте також: Боргові зобов'язання "Нафтогазу" по кредиту ЄБРР гарантує держава

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини