Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як підвищуватимуть кваліфікацію фахівці з питань финмониторинга?

25 серпня 2015, 13:10
753
0
Автор:
Реклама

Постановою від 19 серпня 2015 року № 610 Кабмін ствердив Порядок організації і координації роботи по перепідготовці і підвищенню кваліфікації фахівців з питань фінансового моніторингу.

Порядок визначає механізм здійснення Госфинмониторингом організації і координації роботи по перепідготовці і підвищенню кваліфікації фахівців з питань финмониторинга, зокрема:

- фахівців органів держвлади;

- працівників СПФМ, відповідальних за проведення фінансового моніторингу (далі - відповідальні працівники), а також працівників, залучених до проведення финмониторинга.

Перепідготовка і підвищення кваліфікації фахівців органів держвлади з питань финмониторинга здійснюється у рамках державного замовлення за рахунок засобів держбюджету на базі академії, яка належить до сфери управління Госфинмониторинга (далі - академія).

Перепідготовка і підвищення кваліфікації відповідальних працівників і працівників, що залучаються до проведення финмониторинга, здійснюється:

- академією;

- державною учбово-науковою установою "Академія фінансового управління";

- іншими учбовими закладами, які уклали договір про співпрацю з Госфинмониторингом.

Перепідготовка і підвищення кваліфікації відповідальних працівників і працівників, що залучаються до проведення финмониторинга, складається з таких етапів:

- оволодіння курсом за освітньою програмою;

- складання іспиту.

Завдання для іспиту розробляються і затверджуються академією і узгоджуються Госфинмониторингом і відповідними СПФМ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини