Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнені правила розрахунку допомоги для сімей загиблих в АТО співробітників служби цивільного захисту

25 серпня 2015, 12:31
454
0
Автор:
Реклама

Кабмін доповнив новим положенням Порядок і умови виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), травми або поранення, захворювання або інвалідності осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту.

Зокрема, постановою від 19 серпня 2015 року № 606 уточнені нюанси визначення розміру грошовій допомозі, яка виплачується сім'ї (у разі її відсутності - батькам і утриманцям) обличчя рядового або начальницького складу, яке загинуло під час безпосередньої участі в АТО, забезпеченні її проведення, знаходячись безпосередньо в районах проведення АТО, або померло в результаті поранень, отриманих під час такої участі.

Відзначається, що в грошове забезпечення, виходячи з якого робиться розрахунок посібника, включаються посадовий оклад, оклад по спеціальному званню, процентна надбавка за вислугу років і інші щомісячні додаткові види грошового забезпечення (підвищення посадового окладу, надбавки, доплати, винагороди, премії), але не більше 5075 грн. з розрахунку на місяць.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини