Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Минмолодежи не визнає вид спорту, якщо організація не член схваленої міжнародної спортивної федерації

19 серпня 2015, 15:19
604
0
Автор:
Реклама

У перелік підстав визнання виду спорту включено членство в міжнародній спортивній федерації, що входить в перелік міжнародних спортивних федерацій, членами яких є відповідні всеукраїнські спортивні федерації згідно з порядком, визначеним наказом Міністерства молоді і спорту від 11 листопада 2014 року № 3751.

Відповідні зміни в Порядок визнання видів спорту, включення їх в Реєстр визнаних видів спорту в Україні, порядку його ведення внесені наказом Минмолодежи від 10 липня 2015 року № 2479.

Рішення про визнання, відмову у визнанні, відміну рішення про визнання виду спорту і внесення змін до Реєстру приймаються Комісією з визнання виду спорту в Україні. Згідно зі змінами, Комісію очолює голова, який за посадою є першим заступником Міністра молоді і спорту або заступником Міністра по відповідному напряму діяльності.

Також встановлено, що до клопотання всеукраїнської громадської організації фізкультурно-спортивної спрямованості, окрім вже встановлених, також додаються документи, що підтверджують членство в міжнародній спортивній федерації, що входить в перелік міжнародних спортивних федерацій, членами яких є відповідні всеукраїнські спортивні федерації, в порядку, визначеному наказом Міністерства молоді і спорту від 11 листопада 2014 року № 3751.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини