Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений порядок освоєння ремонту техніки державіації

19 серпня 2015, 13:21
777
0
Автор:
Реклама

Міноборони ствердило Порядок освоєння ремонту виробів авіаційної техніки державіаціїїх компонентів і устаткування, по яких розробник, виробник не здійснює супровід експлуатації і підтримки льотної придатності. Про це говориться в наказі від 16 липня 2015 роки № 343.

Головним замовником робіт по освоєнню ремонту являється Міноборони. Замовниками робіт залежно від бюджетних призначень можуть бути Міноборони, центральні органи виконавчої влади, суб'єкти державіації, що мають в підпорядкуванні, органи управління авіації Збройних Сил, органи управління авіації центральних органів виконавчої влади.

Головною організацією, яка здійснює науковий і методичний супровід робіт, являється Державний науково-дослідний інститут авіації. Науковий супровід серійного ремонту авіатехніки здійснюється з метою впровадження нових технологічних процесів, розширення номенклатури запасних частин, внесення змін і доповнень в нормативно-технічну документацію по ремонту і так далі

Рішення про освоєння ремонту певного типу авіаційної техніки приймається головним замовником робіт на одній з підстав :

пропозиція замовника робіт про необхідність освоєння ремонту певного типу авіаційної техніки, експлуатацію якого він забезпечує;

пропозиція організації техобслуговування і ремонту про необхідність розширення номенклатури послуг з ремонту авіаційної техніки.

До освоєння ремонту авіаційної техніки допускається організація техобслуговування і ремонтуяка має повноваження на здійснення певного виду госпдіяльності у сфері виготовлення, ремонту або модернізації авіатехніки і відповідає загальним технічним вимогам.

Демонтовані під час робіт компоненти і устаткування авіатехніки повертаються замовникові робіт.

Зразки авіатехніки, які в результаті робіт/стендових випробувань сталі непридатними, списуються в установленому порядку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини