Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

145 кримських прокурорів оголошено в розшук

18 серпня 2015, 16:49
739
0
Автор:
Реклама

Слідчим відділом управління з питань представництва інтересів громадянина або держави в суді, протидії злочинності і корупції на тимчасово окупованій території півострова Крим Генеральної прокуратури України проводиться досудове розслідування в карному виробництві у відношенні колишніх працівників прокуратури АР Крим за скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 Карного кодексу (державна зрада).

З метою забезпечення виконання вироку суду відносно можливої конфіскації майна судом накладений арешт на нерухоме і рухоме майно колишніх прокурорів АР Крим на суму близько 50 млн грн.

Постановами слідчого підозрювані оголошені в розшук, Печерським районним судом міста Києва наданий дозвіл на їх затримання.

Нагадаємо, що 14.05.2015 і 02.06.2015 відносно 145 колишніх працівників прокуратури АР Крим складені письмові повідомлення про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 УК (державна зрада, тобто за надання іноземній державі і його представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України).

Джерело: ГПУ

Нагадаємо, Печерський райсуд м. Києва наклав арешт на нерухоме і рухоме майно суддів судів АР Крим і міста Севастополя, які теж підозрюються в держзраді.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини