Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений графік передачі суддівських досьє в ГСА

14 серпня 2015, 12:02
801
0
Автор:
Реклама

Державна судова адміністрація наказом від 11 серпня 2015 року № 127 затвердила Графік передачі суддівських досьє суддів місцевих судів загальної юрисдикції, які повинні звернутися у Вищу кваліфікаційну комісію суддів України із заявою про рекомендацію для обрання на посаду судді безстроково впродовж II півріччя 2015 року.

Начальники територіальних управлінь Державної судової адміністрації зобов'язані надати ГСА наявну в місцевих судах загальної юрисдикції інформацію в паперовій формі для створення суддівського досьє суддів, за формою, визначеною в додатку до Положенню про порядок ведення суддівського досьє.

Управлінням кадрового забезпечення ГСА сформує реєстри суддівських досьє і передасть їх разом з суддівськими досьє у ВККС по актах прийому-передачі.

Законом "Про забезпечення права на справедливий суд" ГСА доручено забезпечити створення і передачу ВККС суддівських досьє з інформацією за період з 1 січня 2012 року (окрім інформації, збір якої не був передбачений відповідними нормативними актами у вказаний період).

Також читайте: Як вестиметься досьє на суддю?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини