Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київська облрада схвалила перспективний план і створила 2 об'єднаних територіальних громади

14 серпня 2015, 10:24
877
1
Автор:
Реклама

Перспективний план формування територій спроможних громад схвалив Київську обласну раду на сесії 13 серпня. Документ передбачає формування 61 об'єднаної територіальної общини.

22 ради відмовилися на цьому етапі об'єднуватися.

Також обласна рада своїм рішенням створила 2 об'єднаних територіальних громади - Бучанскую міську і Гостомельскую селищну територіальні громади і призначив в них перші місцеві вибори на 25 жовтня 2015 року.

До обох общини увійшли ради різних районів області, тому, згідно з чинним законодавством, рішення про зміну меж районів прийматиме Верховна Рада.

Так, в Гостомельскую об'єднану територіальну общину увійшли Гостомельский селищна рада, Горенский сільрада (сіла Горенка і Мощун) Киево-Свитошинського району і Озерский сільрада Бородянского району.

У Бучанскую міську об'єднану територіальну общину увійшли Бучанский міська рада (Києво-святошинський район), Блиставицкий і Лубянский сільські ради (Бородянский район), Синяковский сільрада (села Червоне, Тарасовщина, Синяк, Раковка, Вороньковка району Вишгороду).

Також 13 серпня Полтавська обласна рада створив 10 об'єднаних територіальних громад.

12 серпня Одеська обласна рада прийняв рішення про створення 7 об'єднаних територіальних громад і призначив в них перші місцеві вибори на 25 жовтня 2015 року.

Джерело: Минрегион

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини