Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЦВК вирішила, як визначати райони, в яких 25 жовтня вибори не відбудуться

12 серпня 2015, 10:01
359
0
Автор:
Реклама

11 серпня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, на якому було затверджено Роз'яснення відносно визначення окремих районних, міських, районних в містах, селищних, сільських рад Донецької і Луганської областей, в яких відсутня можливість проведення чергових виборів депутатів, сільських, селищних, міських голів і перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року.

Прийнята також постанова "Про форми виборчих документів дільничних виборчих комісій з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних в містах, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів і старост сіл, селищ".

Крім того, з метою забезпечення виконання Центральною виборчою комісією повноважень по організації підготовки і проведення місцевих виборів, здійснення на усій території України контролю за дотриманням і однаковим застосуванням законодавства про місцеві вибори і за діяльністю виборчих комісій, затверджено Технічне завдання на модифікацію інформаційно-аналітичної системи "Місцеві вибори" Єдиної інформаційно-аналітичної системи "Вибори".

Джерело: ЦВК

Нагадаємо, Центрвиборчком вимагає у ВР визначити райони Донетчины і Луганщини, в яких місцеві вибори не проводяться. Також визначений об'єм витрат на вибори.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини