Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прем'єр вирішив створити комісії з підготовки до опалювального сезону

6 серпня 2015, 18:00
449
1
Автор:
Реклама

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив керівникам обласних держадміністрацій створити комісії з підготовки до опалювального сезону. Про це Арсеній Яценюк заявив на нараді з керівниками ОГА під час робочої поїздки в Хмельницький в четвер, 6 серпня.

У рамках роботи цих комісій в щотижневому порядку повинна проводитися аналітика стану розрахунків за електроенергію і газ і перевірка інформації про готовність підприємств житлово-комунального господарства.

Арсеній Яценюк підкреслив, що питаннями субсидій і компенсації по тарифах повинні займатися, у тому числі, і комісії з підготовки до опалювального сезону, які мають бути створені розпорядженням керівника ОГА.

Прем'єр нагадав, що в серпні буде розіслана нова форма заяви і декларації для отримання субсидій 14,5 мільйону домогосподарств.

Арсеній Яценюк дав доручення, щоб кожен голова ОГА підготував розпорядження і конкретний план діяльності для усіх керівників райадміністрацій і їх заступників: "Дійти в кожне село, зустрітися з людьми і пояснити, що є субсидії, є 200 кубічних метрів газу на кожну сім'ю за ціною, яка удвічі нижче, ніж ринкова, - 3600 грн.".

За інформацією Урядового порталу

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини