Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діє новий порядок відбору керівників держпідприємств

5 серпня 2015, 15:27
880
1
Автор:
Реклама

Сьогодні, 5 серпня, набули чинності зміни до Порядку конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання держсектора економіки.

Відзначається, що рішення про необхідність проведення конкурсного відбору для призначення керівника суб'єкта господарювання держсектора економіки, який включений в перелік об'єктів держвласності, що підлягають приватизації, приймається міністерством, Фондом держмайна, іншим органом, що здійснює управління об'єктами держвласності (далі - суб'єкт управління).

Контракт з таким керівником полягає суб'єктом управління, в порядку, передбаченому постановами Кабміну № 203 "Про застосування контрактної форми трудового договору з керівником підприємства, що знаходиться в державній власності" і № 597 "Про Типову форму контракту з керівником підприємства, що знаходиться в державній власності"статутом вказаного суб'єкта.

Основою для оголошення конкурсного відбору керівника підприємства являється рішення суб'єкта управління, з вказівкою терміну прийому заяв і проведення конкурсного відбору. Що відповідають рішення приймається не пізніше чим через 20 днів (раніше-10 днів) після відкриття вакансії керівника підприємства.

Для участі в конкурсному відборі претендент особисто подає і відправляє по електронній пошті у конкурсну комісію разом із заявою:

належним чином завірені копію документу, що засвідчує особу, копію трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи, копію документу про вищу освіту;

біографічну довідку (резюме);

конкурсна пропозиція;

довідку про відсутність у обличчя судимості;

рекомендації і інші документи на його розсуд.

У разі непредставлення разом із заявою довідки про відсутність у обличчя судимості конкурсна комісія зобов'язана прийняти довідку під час заслуховування конкурсних пропозицій учасника конкурсного відбору.

У разі представлення заяви і документів тільки по електронній пошті учасник конкурсного відбору під час заслуховування конкурсних пропозицій додатково подає підписану заяву.

Заяви приймаються в строк не менше 14 календарних днівале не більше 30 календарних днів після дати публікації оголошення про конкурс.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини