Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд відмінив рішення Кабміну про припинення виплати пенсій і посібників жителям зони АТО

12 лютого 2015, 15:19
3408
2
Автор:
Реклама

11 лютого 2015 року Окружний адміністративний суд міста Києва частково задовольнив позов до Кабінету Міністрів за участю третіх осіб - Міністерства фінансів, Міністерства соціальної політики, Пенсійного фонду про визнання протиправним і відміні постанови № 595 від 7 листопада 2014 року.

Суд визнав незаконним і недійсним з моменту прийняття пункт 2 Тимчасові порядки фінансування бюджетних установ, здійснення соціальних виплат населенню і надання фінансової підтримки окремим підприємствам і організаціям Донецької і Луганської областейзатвердженого постановою № 595.

Вказана норма припускає припинення на території Донецькою і Луганською областей виплат з Державного бюджету, бюджету Пенсійного фонду і бюджетів інших фондів загальнообов'язкового державного соцстрахування до повернення цієї території під контроль органів державної влади.

За інформацією прес-служби Окружного адміністративного суду м. Києва

Усі рішення судів Ви можете легко знайти в Системі аналізу судових рішень VERDICTUMствореною для аналітичної роботи з багатомільйонним масивом судових рішень. Якщо Ви ще не користуєтеся системою, замовте тестовий доступ чи придбайте VERDICTUM.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини