Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Студентські пільги на ж/д проїзд перевірятимуть в електронній базі

25 вересня 2014, 15:50
2555
0
Реклама

Міністерство освіти і науки України закликає студентів і учнів перевірити відомості про наявність цих студентських (учнівських) квитків в Єдиній державній електронній базі з питань утворення (ЕГЭБО) на сайті ГП "Инфоресурс".

З цією метою відкритий сервіс "Перевірка студентського/учнівського квитка за даними бази" (http://www.inforesurs.gov.ua/info-per/inforesurs-per-doc.html)за допомогою якого кожен студент вищого учбового закладу і учень професійно-технічного учбового закладу має можливість перевірити дані про наявність власного студентського (учнівського) квитка в ЕГЭБО.

У разі відсутності даних МОН радить студентові або учневі звернутися до адміністрації учбового закладу, в якому він вчиться.

Адже студенти (учні), дані студентських (учнівських) квитків яких будуть відсутні (і будуть некоректними) в ЕГЭБО, не зможуть реалізувати право пільговий проїзд в же/д транспорті.

З 1 жовтня 2014 року пільговий проїзд в потягах міжміського повідомлення студентів денної форми навчання вищих учбових закладів I - IV рівнів акредитації і учням професійно-технічних учбових закладів, незалежно від форм власності, оформлятиметься у разі, коли статус студента (учня) підтверджений даними, що містяться в електронній базі.

За інформацією Міносвіти

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини