Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGA360 змінює все: переваги нового рішення

20 мая 2024, 16:30
124
0
Автор:
Реклама

Для юристів, юрфірм та бізнесів важливо не просто бачити цілісну картину сьогодення. Бути сильним і конкурентним - це вміння розуміти вплив ризиків на основі інформації та можливі наслідки. 

Зараз як ніколи безпека та розвиток залежать від того, як бізнес враховує правові, ділові, судові, репутаційні, фінансові, майнові ризики. Просто дізнатися про зміни в законодавстві або дані контрагента в реєстрі тепер недостатньо - потрібно побачити всю картину відносин, від негативних згадок у медіа до міжнародних зв'язків компанії, її токсичних слідів, санкційних наслідків, взаємодії із законодавчими та нормативними актами, наявності судових рішень тощо. 

Компанії більше не можуть рухатися шляхом використання моноінформації, вони мають бачити єдину інформаційну картину. 

Ми розуміємо, що зараз саме час діяти по-новому. 

LIGA ZAKON - сильна та відповідальна компанія. Ми багато років працюємо на ринку Legal Tech, поєднуючи правову, судову й аналітичну інформацію із цифровими технологіями. Але зараз ми йдемо далі - та об'єднуємо великі інформаційні потоки даних про компанії та персони із законодавчою, судовою, медійною та експертною інформацією - щоб наші клієнти мали можливість виявляти й мінімізувати бізнес-ризики та ухвалювати аргументовані рішення. 

Ми змінюємо все: пропонуємо нову версію LIGA360, змінюємо ваші можливості роботи з інформацією на всі 360. 

Нова LIGA360 - це єдине інформаційно-аналітичне рішення, яке завдяки тісному взаємозв'язку різних типів інформації дає змогу виявляти юридичні, регуляторні, судові, фінансові, репутаційні, ділові ризики, а також можливі ризики у взаємодії з партнерами чи клієнтами: токсичний слід, зв'язки з міжнародними компаніями, PEPами, належність до бізнес-груп і санкційних списків, приховані зв'язки, глибокий медіааналіз, зокрема з відстеженням негативних згадок у ЗМІ, вебджерелах, соціальних мережах. 

Нова версія, яка змінює все 

Нова версія LIGA360 - тепер єдиний комплексний продукт у єдиному інтерфейсі, який об'єднує різні типи інформації та додає нові режими роботи з нею для виявлення й щоденного комплексного моніторингу ризиків і пошуку можливостей для розвитку та зростання.  

  • Для компаній - ефективна робота ключових підрозділів у єдиному інформпросторі, економія часу фахівців, значна економія витрат, пов'язаних із порушенням норм і санкційних, регуляторних, судових вимог тощо, які можуть призвести аж до втрати бізнесу.  

  • Для власників і топменеджменту - бачити власну компанію не лише зсередини, а й розуміти, як діяльність бізнесу оцінюють державні органи контролю, партнери, конкуренти та клієнти.  

  • Для фахівців - більша зручність і швидкість роботи в єдиному інтерфейсі. 

 

Бажаєте побачити нову LIGA360 та оцінити переваги для юриста?  

На цей час нова версія LIGA360 перебуває в режимі закритого бета-тестування.  

Залишайте заявку на участь у презентації, яка відбудеться 11 червня 2024 року - ви зможетете ознайомитися з перевагами нової LIGA360 та спробувати у професійній діяльності юристів, юрбізнесів і не тільки.  

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти

Похожие новости