Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Звітуючи про стан правової роботи, учбовий заклад зобов'язаний пред'явити підписку на перереєстроване видання Міносвіти

20 серпня 2013, 10:25
126
0
Реклама

Міносвіти листом від 14.08.2013 р. № 1/9-548 нагадало керівникам вищих учбових закладів I - IV рівня акредитації, підприємствам, установам і організаціям, що відносяться до сфери управління Міністерства, про необхідність забезпечення офіційним друкарським виданням "Інформаційна збірка і коментарі Міністерства освіти і науки України" учбових закладів усіх рівнів акредитації, підприємств і організацій.

Міносвіти нагадує, що у зв'язку з реорганізацією і відповідно до чинного законодавства воно здійснило перереєстрацію офіційного друкарського видання, зокрема, нова назва офіційного друкарського видання Міністерства - "Інформаційна збірка і коментарі Міністерства освіти і науки України".

Нагадаємо, що 28.02.2013 р. Президент України підписав указ про утворення Міністерства освіти і науки і Міністерства молоді і спорту України шляхом реорганізації Міністерства освіти і науки, молоді і спорту і Державної служби молоді і спорту.

Міносвіти звертає увагу керівників учбових закладів на необхідність при уявленні звіту про стан правової роботи за півріччя і рік уявляти інформацію про наявність підписки на офіційне видання - "Інформаційну збірку і коментарі Міністерства освіти і науки України".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини