Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінохоронздоров'я дозволило аптекам вказувати ціни на зовнішній рекламі

29 липня 2013, 10:40
224
0
Автор:
Реклама

Наказом від 03.07.2013 р. № 572 Мінохоронздоров'я внесло зміни в Ліцензійні умови здійснення господарської діяльності по виробництву лікарських засобів, оптовій, роздрібній торгівлі лікарськими засобами.

З документу виключений абзац 2 пункти 2.12 роздела II, утанавливающий неприпустимість використання яких-небудь відомостей, що містять твердження відносно рівня або іншої ознаки цін і соціальної спрямованості аптечної установи, у вивісках і зовнішній рекламі.

Нагадаємо що незаконність цієї норми підтвердив Вищий адміністративний суд у визначенні від 18.06.2013 р. у справі № До/800/19905/13. Оскільки Законом "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" безпосередньо не передбачена можливість визначення в ліцензійних умовах спеціальних вимог до найменування установи, в якому здійснюється вид діяльності, що ліцензується, вивісок і зовнішньої реклами на будівлі, аптеки мають право розміщувати на вивісках і зовнішній рекламі інформацію про ціни і інші відомості соціальної спрямованості. Детальніше про рішення читайте в матеріалі ЮРЛИГИ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини