Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено положення про конкурсну комісію з проведення концесійного конкурсу

18 червня 2013, 13:59
141
0
Автор:
Реклама

Наказом від 27.05.2013 р. № 318 Минифраструктуры затвердило Положення про конкурсну комісію з проведення концесійного конкурсу.

Положення визначає порядок створення, повноваження і порядок роботи конкурсної комісії з проведення концесійного конкурсу відносно надання Мининфраструктуры в концесію об'єктів права державної власності і окремих видів підприємницької діяльності (далі - об'єкт концесії).

Конкурсна комісія утворюється Минифраструктуры (концессиедателем) в складі не менше п'яти чоловік. До складу конкурсної комісії входять представники концессиедателя, відповідних місцевих органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування, органу, уповноваженого управляти відповідним держмайном, а також Мінекономрозвитку і Госземагентства. До складу конкурсної комісії можуть входити фахівці зацікавлених міністерств і інших центральних органів виконавчої влади, а також експерти.

Конкурсна комісія починає свою роботу з дати видання концессиедателем наказу про її створення. Перше засідання конкурсної комісії повинне відбутися впродовж 10 робочих днів після її створення.

До завданням конкурсній комісії, зокрема, відносяться:
- визначення термінів проведення концесійного конкурсу;
- розробка і представлення на затвердження концессиедателю умов концесійного конкурсу, конкурсної документації, проекту інформаційного оголошення про проведення концесійного конкурсу;
- реєстрація заявок претендентів на участь в концесійному конкурсі;
- забезпечення учасників конкурсу необхідною інформацією (документами) для підготовки конкурсної пропозиції і надання учасникам конкурсу роз'яснень за підписом голови конкурсної комісії з конкурсної документації;
- розгляд пропозицій учасників конкурсу, визначення їх відповідності умовам концесійного конкурсу;
- підготовка укладень за визначенням найкращих умов здійснення концесії, запропонованих учасниками конкурсу.

Наказ набуде чинності з дня офіційної публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини