Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суб'єктів охоронної діяльності перевірятимуть не по місцезнаходженню органу контролю?

27 травня 2013, 13:54
158
0
Автор:
Реклама

За результатами обробки проекту наказу МВС "Про затвердження Порядку контролю за дотриманням Ліцензійних умов здійснення охоронної діяльності" голова Держпідприємництва Михайло Бродський відмовив у його узгодженні. Відмічено, що норми проекту Порядку контролю повинні узгоджуватися з нормами проекту Ліцензійних умов здійснення охоронної діяльності, які Держпідприємництва вже погодило.

Служба пропонує виключити з проекту норму згідно якої перевірки здійснюються по місцезнаходженню органу контролю, оскільки такі норми відсутні в законах про охоронну діяльність і про ліцензування певних видів госпдіяльності.

Також вимагає виключення пункт, що передбачає, що у разі проведення планової виїзної перевірки ліцензіат зобов'язаний в перший день перевірки прибути в орган контролю для проведення перевірки.

В той же час, в Держпідприємництва відмітили, що доцільним буде також доповнення проекту Порядку контролю новими застосуваннями, якими передбачені наступні форми актів :

- Акт про виявлення недостовірних відомостей в документах, представлених суб'єктом господарювання для отримання ліцензії;

- Акт про встановлення факту передачі ліцензії або її копії іншій юридичній або фізичній особі для здійснення господарської діяльності;

- Акт про невиконання суб'єктом охоронної діяльності рішення по усуненню недоліків;

- Акт про недотримання суб'єктом охоронної діяльності пунктів 1, 3, 5, 12 ч. 1 ст.10 Закону "Про основні принципи державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".

За інформацією Держпідприємництва.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини