Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Миндоходов повідомило про дію переліку товарів, відносно яких заборонений митний режим переробки

8 травня 2013, 10:11
116
0
Автор:
Реклама

Листом від 24.04.2013 р. № 99-24/1-01-07/550 Миндоходов повідомило начальників митниць про набуття чинності постанови Кабміну від 27.03.2013 р. № 295 "Про деякі питання перебування товарів в митному режимі переробки на митній території України, обмеження і заборони відносно приміщення окремих товарів у вказаний митний режим і визнанні що втратили силу деяких актів Кабміну".

Вказано, що постановою № 295, зокрема, затверджений перелік товарів, приміщення яких під митний режим переробки на митній території України забороняється. Також встановлено, що:

- фінансові гарантії відповідно до розділу X Митного кодексу застосовуються при приміщенні під митний режим переробки на митній території України товарів групи 17 згідно УКТЗЕД (цукор і кондитерські вироби з цукру);

- продукти переробки, отримані в результаті переробки іноземних товарів, відносно яких встановлені особливі види мита на підставі рішень Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі про застосування антидемпінгових, компенсаційних або спеціальних заходів, прийнятих відповідно до законодавства, підлягають обов'язковому реекспорту за межі митної території України.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини