Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінприроди підкоригувало порядок візування документів

27 березня 2013, 16:08
150
0
Автор:
Реклама

Наказом від 07.02.2013 р. № 45 Мінприроди внесло зміни в Регламент.

Зокрема, документ доповнений нормою, що встановлює, що проходження документів через Відділ забезпечення документообігу, контролю і роботи із зверненнями громадян і представлення їх на підпис керівництву Мінприроди здійснюється у одноденний термін з моменту вступу в Мінприроди.

Реєстрація документації, що входить і витікаючої, по наданню або попередньому узгодженню админуслуг Мінприроди за принципом "Єдиного вікна"здійснюється структурним підрозділом Мінприроди, визначеним Міністром екології і природних ресурсів - відповідальним підрозділом.

Також встановлено, що документи з грифом "Терміново" доводяться до відома виконавців Міністром, заступником Міністра, керівником структурного підрозділу негайно. Розгляд, обробка і представлення на підпис (візування) таких документів здійснюється виконавцями невідкладно.

Відповідальний виконавець здійснює розгляд і візування документів і забезпечує їх представлення на підпис (візування) Міністрові або заступникові Міністра, які відповідно до розподілу функціональних обов'язків забезпечують координацію роботи відповідального структурного підрозділу, не пізніше чим за два дні до певного терміну виконання. Вказана вимога торкається також документів, на які поширюється дія законів "Про звернення громадян", "Про статус народного депутата", "Про доступ до публічної інформації" і інших законодавчих актів.

При візуванні документу працівниками відповідальних структурних підрозділів разом з візами виконавців обов'язково вказуються дати візування цього документу і розшифровки віз.

Візування документів, що поступають в заступникам Міністра, здійснюється у одноденний термін з моменту їх вступу від відповідальних виконавців.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини