Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Минрегионстрой розповів про техинвентаризации і техобследовании об'єктів нерухомості

22 березня 2013, 12:45
174
0
Автор:
Реклама

Минрегионстрой в листі від 28.11.2012 р. № 8/17-710-12 надав роз'яснення відносно технічного обстеження, яке проводиться під час технічної інвентаризації об'єктів нерухомості.

Так, в листі відзначається, що виконання технічної інвентаризації і оформлення технічного паспорта здійснюється в порядку і відповідно до вимог Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об'єктів нерухомого майна, затвердженої наказом Державного комітету будівництва, архітектура ті житлової політики України від 24.05.2001 р. № 127.

Минрегионстрой відмічає, що технічній інвентаризації підлягають об'єкти усіх форм власності розташовані на земельних ділянках (по окремих поштових адресах)незалежно від того, побудовані вони по відповідно до оформлених документів або самовільно: удома, включаючи прибудови і надбудови, громадські і виробничі будівлі, господарські будівлі і споруди, а також вбудовані і окремо такі, що стоять захисні споруди.

У усіх інших випадках технічне обстеження будівельних конструкцій і інженерних мереж робиться згідно з розділом II порядку. За результатами технічного обстеження готується звіт за формою, приведеною в додатку 1 до порядку, який скріплюється підписом виконавця, який його склав.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини