Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонс юридичних практикумів від ЛІГА:ЗАКОН

19 березня 2013, 18:00
161
0
Реклама

29 березня на спеціалізованому практикумі на тему "Дозвільна процедура і документація у будівництві" ви зможете почути експертну думку відносно Закону "Про регулювання містобудівної діяльності", разом з доповідачем провести аналіз судової практики по оскарженню дій інспекторів. Дізнаєтеся усе про підготовку і нові форми документів на проведення підготовчих і будівельних робіт, законодавстві про проведення технічної інвентаризації, формах актів архітектурно-культурного контролю і ін.

3 квітня у Бізнес-центрі "ЛІГА" практикуючі адвокати з багаторічним досвідом захисту прав і інтересів бізнесу поділяться напрацюваннями по тактиці і практиці поведінки при перевірках усіх рівнів. Будуть розкрито багато проблемних питань, у тому числі: коли варто оскаржити повідомлення за результатами перевірки і як це зробити, адміністративний протокол і чим його підписання може бути небезпечне для усього підприємства, порушення кримінальної справи про несплату податків, які способи захисту слід обрати власникові в цих випадках. Після практикуму ви знатимете, як не допустити до перевірки, зможете аргументувати відмову, підготувати співробітників до ефективної зустрічі перевіряючих, знатимете порядок проведення і терміни, отримаєте сценарії відповідей і шаблони документів для захисту.

12 квітня в Одесі компанія "ЛІГА: ЗАКОН" проведе тематичний практикум, присвячений проблемам реєстрації прав власності на нерухоме майно. Хто за що відповідає, з чого почати і що тепер знадобиться, які документи готувати, в які терміни подавати і куди? Як провести аудит об'єкту, етапи угоди, процедури і документи, оформлення угод із землею, незавершеним будівництвом і багато інше - ось основні питання обговорення, які підготував Дмитро Павленко - директор Всеукраїнської третейської ліги, автор публікацій в спеціалізованому виданні "Будівельна діяльність: Земля. Інвестиції. Облік", провідний фахівець галузі.

16 квітня в Києві Всеукраїнська мережа практикумів "ЛІГА: ЗАКОН" проведе клубний практикум, присвячений особливостям складання ВЭД-контрактів. Документи і рекомендації МТП, митне оформлення і його віддзеркалення в контракті, джерела ризиків, формальні моменти, документи про постачання, особливості виконання контрактів - основні, але далеко не усі розділи доповіді Сергія Свистиля. Практикум пройде в інтерактивному режимі, з використанням цікавих практичних прикладів. На завершення роботи семінару будуть обговорені дискусійні теми і питання, відбудеться обмін думками і вручення сертифікатів учасникам.

Зареєструватися для участі в практикумах можна на сайті практикумів чи по телефону(044) 538-01-05.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини