Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКРСИ схвалила правила надання послуг доступу до Інтернету

11 березня 2013, 11:19
158
0
Реклама

7 березня 2013 року НКРСИ схвалила проект рішення "Про затвердження Правил здійснення діяльності у сфері телекомунікацій (діяльність за поданням послуг доступу до Інтернету)".

Документ розроблений з метою введення єдиних правил діяльності на ринку телекомунікацій за поданням послуг доступу до Інтернету, що забезпечить рівність прав і законних вимог суб'єктів господарювання, упорядкує цей сегмент ринку і сприятиме його подальшому розвитку.

У документі, схваленому НКРСИ, встановлений вичерпний перелік організаційних, кваліфікаційних, технологічних вимогобов'язкових для здійснення діяльності суб'єктами господарювання при наданні таких послуг. Врахована необхідність здійснення моніторингу і технічного контролю параметрів телекомунікаційних мереж і визначений алгоритм їх здійснення. Крім того, визначені обов'язки операторів і провайдерів, зокрема, своєчасне надання споживачам вичерпної інформації, необхідної для укладення договору, а також для надання і отримання послуг відповідно до Правил надання і отримання телекомунікаційних послуг, забезпечення правильності застосування тарифів, відповідальність за збереження відомостей про юридичних і фізичних осіб, отриманих при укладенні договору і тому подібне

НКРСИ вважає, що в схваленому документі досягнуть оптимальний баланс інтересів споживачів, операторів і державиі остаточне прийняття і введення Правил створить умови для забезпечення ефективності діяльності операторів, провайдерів телекомунікацій, що надають споживачам послуги доступу до Інтернету.

За інформацією прес-служби Нацкомисии.

Нагадаємо, що
ИнАУ знайшла нестикування у цьому проекті.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини