Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для відновлення водійського посвідчення більше не треба складати іспити

18 січня 2013, 10:18
230
1
Автор:
Реклама

За словами замміністра внутрішніх справ Сергія Лекаря, з 2013 р. українцям не треба буде складати іспити для відновлення втраченого водійського посвідчення. Також тепер не треба проводити обов'язкове експертне дослідження транспортних засобів при реєстрації або перереєстрації.

"Тепер не треба проводити оцінку вартості транспортних засобів при їх реєстрації, як і не обов'язково пред'являти транспортний засіб при перереєстрації у зв'язку зі зміною місця проживання власника або при відновленні втрачених або зіпсованих документів"- стверджує Сергій Лекарь.

Крім того, спрощена і сама процедура отримання послуг. Будь-який громадянин, незалежно від його місця проживання або місця реєстрації його т/з, зможе отримати необхідні послуги в одному з 269 реєстраційно-екзаменаційних підрозділів Державтоінспекції України, які працюють за принципом "єдиного вікна".

Також С. Лікар відмічає, що у вигляді експерименту вже почали роботу сервісні центри надання послуг. Тепер на їх базі можна буде одночасно отримати послуги, що надаються декількома міліційними підрозділами : довідки, дозволи, ін.

За інформацією прес-служби МВС.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини