Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Посвідчення авіаційного медэкзаменатора видаватиметься на термін, що не перевищує 3 року

14 січня 2013, 13:54
117
0
Автор:
Реклама

Мининфраструктуры наказом від 30.11.2012 р. № 731 затвердило Правила надання повноважень авіаційного медичного екзаменатора на проведення медичної сертифікації авіаційного персоналу.

Правила розроблені з метою здійснення держконтролю за діяльністю авіаційних медичних екзаменаторів (АМЭ), які проводять медсертификацию авіаційного персоналу (АП) і подовжують термін дії медичного сертифікату.

Проведення АМЭ медичної сертифікації АП і продовження терміну дії медичного сертифікату здійснюється на основі посвідчення АМЭ.
Посвідчення АМЭ надається АМЭ, працюючому в авіаційному медцентре, що знаходиться в Україні.

Для видачі посвідчення АМЭ лікар-заявник особисто або через уповноважену їм особу подає в Госавиаслужбы заявку на отримання посвідчення авіаційного медичного екзаменатора.

До заявки додаютьсязокрема, копії диплома про закінчення внз за фахом "Лікувальна справа" і посвідчення про наявність першої або вищої кваліфікаційної категорії за фахом "Терапія".

Посвідчення АМЭ видається на термінщо не перевищує 3 року.

Продовження терміну дії посвідчення АМЭ робиться по заявці, яка подається за 3 місяці до закінчення терміну дії посвідчення і представлення затверджених списку копій документів.

АМЭ за звітний період повинен представити довідку про проведених медсертификациях АП.

Контроль за діяльністю АМЭ здійснюється Госавиаслужбой шляхом проведення планових і позапланових перевірок для визначення відповідності, здійснення контролю за дотриманням вимог авіаційних правил України, розпорядливих документів.

Планова перевірка здійснюється з періодичністю 1 раз на рік.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини