Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як реалізувати цінні папери, на які обернене стягнення?

3 січня 2013, 12:27
151
0
Автор:
Реклама

Національна комісія з цінних паперів і фондового ринку затвердила Порядок реалізації на фондовій біржі цінних паперів, на які обернене стягнення.

"Передусім, нами був розроблений цей документ у відповідність із законодавством, зокрема, ч. 4 ст. 62 Закони "Про старанне виробництво". Комісією враховані усі побажання органів державної старанної служби і Мінюсту, які однозначно користуватимуться вказаним порядком"- відмітив Олег Науменко, директор департаменту регулювання діяльності торговців цінними паперами і фондовим біржам НКЦБФР.

Згідно порядку, реалізувати цінні папери, на які обернене стягнення, можна на фондовій біржі саме через торговця цінними паперами. Адже дія порядку поширюється, в першу чергу, на фондові біржі і інших професійних учасників фондового ринку, а також на органи державної старанної служби.

За інформацією прес-служби НКЦБФР.

Також читайте роз'яснення НКЦБФР питання відносно перекладу обслуговування цінних паперів з ЧАО "Всеукраїнський депозитарій цінних паперів" на зберігання і обслуговування в ПАО "Національний депозитарій України".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини