Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набули чинності правила видачі кваліфікаційних сертифікатів землевпорядників/геодезистів

24 грудня 2012, 16:43
416
0
Автор:
Реклама

Сьогодні, 24.12.2012 р., набули чинності накази Минагрополитики № 738 і № 739 від 28.11.2012 р., яким визначені особливості видачі кваліфікаційних сертифікатів інженерів-землевпорядників і інженерів-геодезистів.

Так наказом Минагрополитики № 739 затверджений Порядок роботи Кваліфікаційної комісії, видачі і анулювання кваліфікаційного сертифікату інженера-землевпорядника і інженера-геодезиста. Документом передбачено, що кваліфікаційний сертифікат інженера-землевпорядника і інженера-геодезиста видається після проведення кваліфікаційного іспиту.

Складання кваліфікаційного іспиту і підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників/інженерів-геодезистів здійснюються на базі факультетів землевпоряджувального профілю у Внз відповідного рівня акредитації, які уклали договір з Госземагентством України.

Також наказом Минагрополитики № 738 затверджені форми документів, необхідних для видачі Госземагентством кваліфікаційних сертифікатів інженерів-землевпорядників і включення інформації про них в Державний реєстр сертифікованих інженерів-землевпорядників, а саме:

- кваліфікаційного сертифікату інженера-землевпорядника;

- заяви про включення інформації про сертифікованого інженера-землевпорядника в Державний реєстр сертифікованих інженерів-землевпорядників;

- витягання з Державного реєстру сертифікованих інженерів-землевпорядників.

Читайте також:

Введена обов'язкова сертифікація інженерів-геодезистів і інженерів-землевпорядників

Відомий порядок видачі сертифікату інженера-землевпорядника

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини