Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВР пропонують доповнити перелік підстав для видачі судового наказу

22 листопада 2012, 12:50
123
0
Автор:
Реклама

Д. Прытика подав проект № 11448яким пропонується доповнити ст. 387 ГК нормами, згідно яких власник має право на витребування майна, яке було знаряддям злочинупредметом контрабанди і так далі, якщо воно було використане без згоди власника іншими особами, що зробили правопорушення. Незаконно отримані майно і прибутки підлягають безвідплатному примусовому їх вилученню в дохід держави як безпідставно придбані в результаті скоєння злочину або правопорушення.

Також встановлюється, що усі умови договору, здійсненого з порушенням переважного права купівлі долі в праві загальної пайової власності, вважаються діючими, окрім тих, які визначали обличчя попереднього покупця, який не був співвласником.

Д. Притыка також вважає, що судовий наказ треба видаватиколи заявлена вимога про надання дозволу на виїзд дитини за кордон в цілях лікування, оздоровлення, участі в спортивних змаганнях, культурних заходах, побачення з родичами в країні постійного проживання на термін, що не перевищує один календарний рік.

Нагадаємо, раніше нардеп подав проект № 11407, яким пропонувалося уточнитищо таке судовий наказ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини