Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Круглий стіл "Проблемні питання застосування змін в земельному закон-ве"

22 жовтня 2012, 16:42
161
1
Реклама

29 жовтня 2012 року в 10:00 в приміщенні прес-центру Інформаційного агентства "ЛІГАБізнесІнформ" (вул. Т. Шамрыло 23) відбудеться круглий стіл, на якому суддями Вищого господарського суду України спільно з суддями місцевих і апеляційних господарських судів, а також за участю учених і фахівців Державного агентства земельних ресурсів України планується у форматі дискусії обговорити питання застосування змін, які сталися в законодавстві, при розгляді суперечок, що виникають в земельних правовідносинах.

Під час "круглого столу" планується обговорити, зокрема, питання, пов'язані з :

- визначенням розміру і стягненням орендної плати за договором оренди земельної ділянки державної або комунальної форми власності;

- відновленням договору оренди землі;

- наслідками, що виникають стосовно прав на земельну ділянку, у зв'язку з переходом прав на нерухоме майно;

- розмежуванням повноважень органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування з приводу передачі земельних ділянок у власність або користування.

Планується обговорити також інші найбільш актуальні і суперечливі питання, які виникають в судовій практиці при розгляді вказаних суперечок.

Організаторами круглого столу виступають Вищий господарський суд України і проект ЮРЛИГА.

Акредитацію для ЗМІ можна здійснити до 25 жовтня 2012 р. по телефону +38 (044) 536 05 67. Контактна особа: Полонская Лідія Сергіївна, прес-служба Вищого господарського суду України.

Участь в круглому столі можливо виняткова для партнерів юридичних компаній і директорів юридичних департаментів по попередній реєстрації. Деталі участі в круглому столі можна дізнатися по тел.: +38 044 585 55 37 чи по e - mail: Inna.Krotenko@ligazakon.ua. Контактна особа: Інна Кротенко, проект ЮРЛИГА.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини