Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці з'ясують у підприємців, що ж їм треба

18 жовтня 2012, 11:27
122
3
Автор:
Реклама

Олександр Клименко доручив керівникам територіальних органів ДПС наступного тижня провести в регіонах комунікаційні сесії з місцевими підприємцями і громадськістю. За результатами спілкування з представниками бізнесу будуть зібрані і систематизовані пропозиції по вдосконаленню функціонування податкової системи з урахуванням регіональної специфіки і проблемні моменти з адмініструванням податків, що виникають на місцях.

Сформульовані ідеї знайдуть своє місце в програмі лібералізації державної податкової політики на 2013-14 рр., доручення розробити яку отримав голова ДПС учора від Президента.

"Заходи по лібералізації податкової системи повинні вводитися, в першу чергу, відповідно до побажань підприємців. Особливу увагу ми приділяємо думці малого і середнього бізнесу в регіонах, у тому числі малих містах і депресивних територіях. На керівника кожного територіального органу ДПС покладена відповідальність не лише за ефективне впровадження законодавчих інновацій на місцях, але і за формування в тісному діалозі з бізнесом пропозицій по їх вдосконаленню"- відмітив А. Клименко.

За інформацією прес-служби ДПС.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини