Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кивалов висловився про законопроект про карну відповідальність за наклеп

26 вересня 2012, 13:29
145
4
Реклама

Народний депутат від ПР Сергій Кивалов підтримав рішення свого колеги Віталія Журавского про відміну рішення ВР про прийняття в першому читанні законопроекту відносно посилення відповідальності за посягання на честь, гідність і ділову репутацію людини.

"Я підтримую Віталія Журавского в тому, що він відкликав законопроект, хоча і вважаю, що відповідальність за наклеп має бути обов'язково. Але карна. Напевно, було помилкою внести цей законопроект саме зараз, напередодні виборів. Зараз політичний градус в суспільстві настільки високий, що усі законодавчі ініціативи сприймаються саме через призму політики. Більше того, деякі політичні сили піаряться на будь-якому резонансному питанні. Тому відгук закону про наклеп заспокоїть суспільство"- відмітив С. Кивалов.

Народний депутат висловив думку, що новий склад в спокійному робочому режимі законотворчості повернеться до цього питання. "Але спочатку потрібно переконатися, що усі наші громадяни розмежовують такі поняття, як наклеп і критика"- підкреслив він.

Джерело: kivalov.com.ua.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини