Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кандидати в депутати отримають по 20 хвилин ефірного часу

30 липня 2012, 12:50
261
0
Автор:
Реклама

Кандидати, зареєстровані по одномандатних виборчих округах, отримають за рахунок і в межах засобів Держбюджету по 20 хвилин ефірного часу на регіональних телі- і радіо-каналах. Також, згідно із затвердженим ЦВК Порядкуможна буде опублікувати свою передвиборну програму об'ємом не більше 3900 друкарських знаків.

Публікація передвиборних програм проходить в регіональних друкованих (місцевих) ЗМІ, з вказівкою конкретних дат виходу номерів з передвиборними програмами і місця розташування цих програм в кожному номері видання.

Для проведення жеребкування Центрвиборчком складає списки кандидатів в депутати по кожному одномандатному округу в алфавітному порядку з вказівкою порядкових номерів. Жеребкування проводиться на засіданні ЦВК не пізніше, ніж за 53 дні до дня виборів, за участю кандидатів в депутати або їх довірених осіб. Відомості про хід і результати жеребкування заносяться в протокол засідання, а результати публікуються в регіональних (місцевих) друкованих ЗМІ по кожному з одномандатних округів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини