Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юридичну допомогу телеканалу TBі в конфлікті з податковою зробить Jurimex

12 липня 2012, 15:34
499
2
Реклама

Справу супроводжують юристи Jurimex: Вита Форсюк (юрист), Катерина Муравьева (старший юрист), Юрій Крайняк (керівний партнер), Данил Гетманцев (почесний президент).

У ексклюзивному коментарі ЮРЛИГЕ Данило Гетманцев прояснив ситуацію навколо інциденту: "Раніше була проведена податкова перевірка телеканалу ТВі, за результатами якої було донараховано податкових зобов'язань і санкцій у розмірі 6 млн. грн. Ми оскаржили це рішення в Окружному адміністративному суді м. Києва, який 25 червня виніс ухвалу в нашу користь, відмінивши усі податкові повідомлення-рішення, на підставі яких було порушено кримінальну справу відносно посадовців телеканалу ТВі.

У зв'язку з тим, що рішення ще не набрало законної сили (тому як це лише рішення першої інстанції), податкова служба порушила кримінальну справу відносно генерального директора телеканалу - Миколи Леонідовича Княжицкого за фактом ухилення від оподаткування у особливо великих розмірах.

Сьогоднішній інцидент ще не закінчений, податкова вилучає документи. Виїмка документів робиться за чотири роки діяльності підприємства, тобто з 2008 по 2012 г.г. Вони вимагають видати усі документи за цей період, фактично залишивши підприємство без усієї бухгалтерської документації, паралізувавши тим самим роботу підприємства. Таким чином, Служба здійснює тиск на гендиректора і безпосередньо на сам телеканал.

Про порушення кримінальної справи ми дізналися виключно з постанови про виїмку документів, тому зараз ми звернулися із заявою про видачу копії постанови про порушення кримінальної справи, яке будемо оскаржити".

Нагадаємо, що згідно з численними повідомленнями в пресі сьогодні в офіс ТОВ "ТелеРадіоСвіт" (канал ТВі) явилися представники податкової служби з постановою Шевченківського районного суду м. Києва про проведення виїмки документів фінансово-господарської діяльності телеканалу за 4 року.

Окрім цього ЗМІ повідомляють про факт порушення кримінальної справи відносно генерального директора телеканалу Миколи Княжицкого.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини