Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юр.Weekend: Празднование Дня Святого Валентина

14 лютого 2012, 11:19
174
1
Автор:
Реклама

Віце-президент Асоціації адвокатів України, керівний партнер ЮФ "Гвоздий і Оберкович", адвокат Валентин Гвоздий випадково Дня Св.Валентина за ініціативою ЮРЛИГИ признався в коханні до юридичної професії:

"Я щасливий любити юриспруденцію і знать, що це почуття взаємне. З найпершого позову, найпершої консультації, найпершого договору я самозабутньо присвячував себе правовій роботі і з радістю виявляв, що мої зусилля не залишаються марними. Феміда оцінила мої старання і віддячила успіхом і професіоналізмом! Упевнений, вірність, теплота і готовність допомогти один одному будь-якої хвилини завжди будуть в наших стосунках.

Я обіцяю не змінювати з політикою, не піддаватися спокусі усе кинути і відправитися в кругосвітню подорож, не перетворювати високі стосунки на рутину! Юриспруденція изысканна, інтелігентна, начитана, кмітлива і уміє ніколи не бути нудною - ці якості підкорюють мене. Тому я готовий закрити очі на її зайву педантичність, скрупульозність і консерватизм! З кожним роком я відкриваю нові яскраві грані правової професії - і це запорука нашої міцної і довгої любові".

Більше фото - на Facebook- сторіночці ЮРЛИГИ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини