Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінекономрозвитку ініціює відміну мінімальної ціни на цукор

27 січня 2012, 12:15
947
0
Реклама

Міністерство економічного розвитку і торгівлі розмістило на своєму офіційному веб-сайті проект закону про внесення змін до Закон "Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру".

Змінами із Закону пропонується виключити статтю про ціноутворення в "бурякоцукровому комплексі"а також положення про мінімальну ціну на цукровий буряк і на цукор.

Згідно діючої редакції Закону мінімальні ціни на буряк, що поставляється для виробництва цукру квоти "А" і мінімальна ціна на цей цукор визначаються щорічно Кабінетом Міністрів.

Квотою "А" обмежуються об'єми цукру, що поставляється на внутрішній ринок України. Граничні розміри цієї квоти згідно із законом також щорічно визначає КМУ. Обсяги виробництва цукру з рамках квоти "А" розподіляються між цукровими заводами органом, уповноваженим КМУ, на конкурсних умовах.

Об'єми вирощування сазхарной буряка для виробництва цукру у рамках квоти "А" визначаються КМУ або уповноваженим органом і розподіляються обласними і районними органами влади на конкурсних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини