Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЮФ "Астерс" консультує бельгійську групу Etex

21 листопада 2011, 11:31
139
0
Реклама

ЮФ "Астерс" виступила українським юридичним радником бельгійської групи Etex, що веде міжнародного виробника будівельних матеріалів і конструкцій, у зв'язку з придбанням ОДО "Лафарж Гіпс" і ТОВ "Лафарж Гіпс Україна", українських дочірніх компаній Lafarge SA, лідируючого французького виробника будівельних матеріалів, у тому числі цементу, бетону і гіпсу.

Що надаються групі Etex консультації включали комплексний юридичний аудит українських компаній, структуризацію угоди, підготовку пакету необхідних документів, переговори з продавцем. Над проектом працювали юристи Євгеній Порада, Євгеній Кравцов і Ірина Щербина під керівництвом старшого партнера Армена Хачатуряна.

Слід зауважити, що придбання українських компаній є частиною продажу групою Lafarge свого гіпсового і гіпсокартонного бізнесу в Європі і Південній Америці групі Etex загальною вартістю понад 1 мільярд євро, завершення якої відбулося 4 листопада 2011 року після узгодження деталей і отримання відповідних дозволів органів влади, у тому числі антимонопольних органів.

По матеріалах прес-служби ЮФ "Астерс".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини