Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Законопроект, що ускладнює процедуру відчуження об'єктів держвласності, що не підлягають приватизації, відправлений на доопрацювання

17 лютого 2011, 14:36
638
0
Реклама

Триває епопея з законопроектом № 4552що вносить зміни в деякі документи стосовно запобігання відчуженню об'єктів держвласностіщо не підлягають приватизації. Сьогодні депутати не захотіли ухвалювати відповідний Закон пропозиціями Президента і відправили проект на доопрацювання у профільний комітет ВР.

Мета цього Закону - запобігти відчуженню цілісних майнових комплексів, об'єктів і їх структурних підрозділів, включених в перелік об'єктів державної власності, що не підлягають приватизації.

Нагадаємо, цей законопроект був зареєстрований у ВР ще навесні 2009 року, прийнятий в липні 2010 року, але Президент скористався правому вето, повернувши документ до парламенту зі своїми пропозиціями. По прийнятому раніше парламентом проекту, об'єкти, що не підлягають приватизації, заборонялося піддавати реорганізації або ліквідовувати. Президент запропонував не встановлювати строгої заборони, а надати право вирішувати їх долю Кабміну. Депутати цю пропозицію не підтримали.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини