Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінений бухоблік необоротних активів бюджетних установ

29 вересня 2010, 09:00
1697
0
Реклама

Держказначейство наказом від 2 вересня 2010 року № 312 внесло зміни в Інструкцію по бухгалтерському обліку необоротних активів бюджетних установ.

Згідно зі змінами індексація первинної (відновною) вартості груп необоротних активів проводитиметься впродовж I кварталу наступного звітного року.

У повних гривнах, без копійок вестиметься облік таких активів, як бібліотечні фонди, малоцінні необоротні активи, білизна, постільне приладдя, одяг і взуття, матеріали довгострокового використання з науковою на меті і що мають обмежене використання.

Також зміни встановлюють, що в інвентарних картках обліку основних засобів типової форми О3-6 (бюджет) і О3-8 (бюджет) у графі "Знос" вказується річна форма зносу в гривнах і відсотках.

З пункту 6.28 Інструкцій вилучена вказівка форми накладних ("ф. 434")по яких робиться видача необоротних активів із складу.

Знос необоротних активів не налічуватиметься, відповідно до змін, на документацію по типовому проектуванню (незалежно від вартості) і піддослідних тварин.

Зміни набувають чинності з 2 жовтня 2010 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини