Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Цушко залишить недбайливих виробників цукру "у розбитого корита"

26 березня 2010, 10:59
491
1
Реклама

Міністр економіки України Василь Цушко призвав вітчизняних виробників цукру понизити ціни до економічно обгрунтованого рівня, повідомляє сайт Міністерства економіки.

За словами Міністра, дефіцит цукру сьогодні складає 470 тисяч тонн, при цьому у резервах - близько 1 млн тонн. Це говорить про "придержании" продукцію виробниками і створенні штучного дефіциту на ринку. "Ми усі розуміємо, що мала місце змова"- вважає В. Цушка.

Міністр економіки заявив про готовність бути на стороні виробників цукру, якщо вони відмовляться від такої "шокової терапії" для населення. Інакше Україна почне співпрацювати з постачальниками очеретяного цукру-сирцю. В результаті, пригрозив Цушко, "ті, хто заразом штучно створює дефіцит на ринку та накручує ціну - залишаться біля розбитого корита".

До речі, конкуренти українських "цукрових магнатів" не дрімають і оперативно реагують на ситуацію. Як повідомляла ЛІГА :ЗАКОНБілорусь вже створила компанію для централізованих постачань цукру в Україну за цінами нашого внутрішнього ринку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини