Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

20 грудня буде затверджено перелік кандидатів, допущених до участі у другому етапі конкурсу на посади членів ВККС

Реклама

20 грудня 2022 року о 16:30 відбудеться офіційне засідання Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (Конкурсна комісія). Про це повідомила Конкурсна комісія.

"Під час засідання буде затверджений перелік кандидатів, які за результатами розгляду поданих ними документів та іншої інформації на предмет відповідності вимогам на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів, будуть допущені до другого етапу конкурсу - співбесід. Офіційне засідання буде транслюватись в онлайн-режимі на офіційному сайті Вищої ради правосуддя та офіційних каналах Конкурсної комісії - Facebook та YouTube - українською та англійською мовами", - йдеться в повідомленні.

За результатами засідання список кандидатів, допущених до співбесіди, буде оприлюднений на офіційному сайті Вищої ради правосуддя. 

Зазначається, що за результатами публічного конкурсу Конкурсна комісія визначить 32 кандидати, які мають стаж роботи в галузі права не менше 15 років та відповідають критеріям доброчесності та професійної компетентності. Вища рада правосуддя призначить 16 членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з-поміж кандидатів, рекомендованих Конкурсною комісією.  

Читайте також: Які реформи в сфері правосуддя має пройти Україна на шляху до ЄС

Замовляй LIGA360:Адвокат НААУ зі знижкою 10%. Переглядай навчальні продукти ВША для отримання залікових балів, готуй безпрограшні аргументи для суду з потужними інструментами legal research. Скористайся вигідними умовами до 31 грудня.   

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини