Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада ухвалила Закон щодо бронювання військовозобов'язаних

4 листопада 2022, 14:26
11414
0
Реклама

На засіданні 4 жовтня Верховна Рада ухвалила Закон "Про внесення змін до Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" щодо бронювання військовозобов'язаних на період мобілізації та на воєнний час" (законопроєкт № 7687 ). Про це повідомив народный депутат Ярослав Железняк.

За його словами, встановлено дві ключові новації, які просив бізнес для організації прозорої процедури бронювання:
- надання повноважень Уряду на розробку нового порядку бронювання. Цей порядок має включати критерії віднесення підприємств до критичних;
- дозволити проводити бронювання без виконання мобілізаційних завдань для підприємств, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення.

Детальніше про документ читайте тут, а також ознайомтесь з матеріалом: Бронювання співробітників під час воєнного стану: що треба знати?

Читайте також: Уряд вніс зміни до деяких питань бронювання військовозобов'язаних: документ

Закон щодо розширення переліку осіб, які не підлягають призову під час мобілізації, опубліковано

Військові повістки: хто і де має право вручати

Воєнний стан потребує оперативного пошуку інформації. Керівникам, юристам, бухгалтерам та hr-фахівцям як ніколи важливо встигати за змінами. У LIGA360 створений спеціальний блок з важливими даними: законодавство, економічні новини, відповіді експертів. Замовляйте систему на спеціальних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини