Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін вніс зміну до ПДР щодо параметрів ТЗ та їх составів, рух яких допускається під час війни

Реклама

Кабмін вніс зміну до пункту 22.5 Правил дорожнього руху. Відповідна урядова постанова від 28 жовтня 2022 р. №1217 набуде чинності з дня опублікування.

Так, пункт 22.5 ПДР щодо параметрів транспортних засобів та їх составів, рух яких допускається, доповнюється абзацом такого змісту:

"У період воєнного стану в Україні та протягом трьох місяців з дня його припинення або скасування вимоги абзаців першого та другого цього пункту не поширюються на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів з метою їх використання для забезпечення обороноздатності держави за рішенням військового командування, в інтересах якого здійснюється таке перевезення."

Читайте також: Оновлено Перелік захворювань і вад, за наявності яких особа не може бути допущена до керування відповідними ТЗ

Відтепер можна призначити та скасувати належного користувача авто онлайн: МВС

Кабмін вніс зміни до ПДР та Порядку проведення обов'язкового технічного контролю ТЗ

Стежити за змінами законодавства легко в LIGA360. Це комплекс інформаційно-аналітичних продуктів, що надає доступ до актуальної бази законодавства й законопроектів, надсилає сповіщення про зміни у них. А ще ви отримаєте роз'яснення експертів до НПА. Оцініть переваги LIGA360

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини