Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Несплата 22,6 млн грн податків: БЕБ повідомило про підозру службовим особам компанії

1 листопада 2022, 09:15
1639
0
Реклама

БЕБ повідомило директору та головному бухгалтеру Приватного акціонерного товариства про підозру в умисному ухиленні від сплати податків, в особливо великих розмірах та внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей.

"Співробітники Бюро економічної безпеки України викрили службових осіб ПАТ, які протягом 2020 - 2021 років порушували порядок ведення бухгалтерського обліку та складання податкової звітності. Встановлено, що для здійснення господарської діяльності - розробки корисних копалин, товариство орендувало земельну ділянку, що відноситься до ділянок державної і комунальної власності, у райдержадміністрації. З метою ухилення від сплати податків, порушники умисно занизили розмір орендної плати за земельні ділянки. Такі дії службових осіб товариства призвели до фактичного ненадходження до бюджету у сумі 22,6 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками правопорушень передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366; ч. 3 ст. 212 КК України здійснюють детективи Головного підрозділу детективів БЕБ за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генпрокурора.

А ви впевнені у зв'язках бізнес-партнерів? Перевірити наявність російського і білоруського сліду компаній допоможе CONTR AGENT у LIGA360. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Читайте також: Ухилення від сплати податків у розмірі 23 млн грн: БЕБ повідомило про підозру громадянці України

Суд наклав арешт на майно забудовника, який підозрюється в ухиленні від сплати податків на 140 млн грн

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини