Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На розгляд РНБО буде подано черговий пакет санкцій: фігурує більше 1000 фізосіб рф

Реклама

На розгляд Ради національної безпеки та оборони України буде подано черговий пакет санкцій проти фізичних осіб російської федерації з числа керівництва, які причетні до розв'язання війни, підтримують чи сприяють агресії, створюють загрозу для безпеки нашої держави. Про це повідомив відділ зв'язків з громадськістю та ЗМІ Мінекономіки.

Зазначається, що відповідні пропозиції щодо санкцій були розглянуті та рекомендовані до подання на розгляд РНБОУ на засіданні Міжвідомчої робочої групи (МРГ) з питань реалізації державної санкційної політики 27 жовтня 2022 року.

У новому пакеті санкцій фігурує більше 1000 осіб:

  • представники влади держави-агресора;

  • військове керівництво рф;

  • керівники російських банків.

Санкції стануть чинними після розгляду та винесення рішення Радою національної безпеки і оборони України і введення відповідного рішення РНБОУ в дію Указом Президента України.

Читайте також: Володимир Зеленський підписав укази про застосування санкцій до 2507 фізосіб та 1374 юросіб

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. Система CONTR AGENT покаже дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,5 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Оцініть переваги CONTR AGENT прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини