Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок включення волонтерів до відповідного Реєстру мають намір спростити

Реклама

18 жовтня Верховна Рада прийняла за основу із скороченням строку підготовки до другого читання проект Закону про внесення змін до Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» щодо вдосконалення порядку включення благодійників - фізичних осіб до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф за реєстр. №8076. Про це повідомило Інформаційне управління Апарату ВР.

"Законопроект розроблено з метою спрощення порядку включення благодійників - фізичних осіб до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф, що знизить бюрократичне навантаження на десятки тисяч волонтерів та сприятиме покращенню державної політики підтримки волонтерської діяльності", - йдеться в повідомленні.

Проектом акту, зокрема, передбачається доповнення законодавства положенням щодо можливості подання документів для включення до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф як у письмовій, так і в електронній формі.

Як встигнути за змінами законодавства в умовах воєнного стану? Оперативні надходження актуальних документів - у LIGA360. Замов сьогодні

Читайте також: Як оформити відсутність волонтера на роботі?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини