Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Велика Британія заборонила експорт майже 700 товарів, які мають вирішальне значення для промислового потенціалу рф

Реклама

30 вересня міністр закордонних справ Великої Британії оголосив про нові заборони на експорт послуг і товарів, спрямовані на вразливі сектори російської економіки, у відповідь на оголошення росією незаконної анексії 4 регіонів України. Про це повідомило Міністерство закордонних справ Британії.

Зазначається, що нові заходи посилять економічний тиск на російський режим, націлившись на вразливі місця та порушивши найважливіші ланцюги поставок.

Росія імпортує 67% своїх послуг із країн, які вели санкції. Спираючись на попередні заходи, Велика Британія перешкоджатиме доступу росії до:

  • ІТ-консультаційних послуг;

  • архітектурних послуг;

  • інженерних послуг;

  • рекламних послуг;

  • юридичних консультаційних послуг у справах;

  • аудиторських послуг.

Великобританія також забороняє експорт майже 700 товарів, які мають вирішальне значення для промислового та технологічного потенціалу росії.

Працюєте з клієнтами або партнерами з Великобританії? Мінімізуйте ризики з українським рішенням LIGA360. Перевіряйте достовірність реєстраційних відомостей, достовірність юридичної адреси, інформацію про засновників компанії та керівників, зв'язки компанії. Замовляйте LIGA360 в серпні на вигідних умовах.

Читайте також: Україна та Великобританія оновили Угоду про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство

Які реформи в сфері правосуддя має пройти Україна на шляху до ЄС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини